Over ons

Over Aannemersbedrijf Goudriaan

Na jaren ervaring opgedaan te hebben in het straatwerk besloot Jeroen Goudriaan in 2021 Aannemersbedrijf Goudriaan b.v. op te richten. Met een groeiend aantal koppels straatmakers verzorgen wij projecten voor Gemeenten, bedrijven, VVE`s en particulieren. Met dit diverse team is het mogelijk in de projecten het grondwerk mee te nemen, dit zorgt voor korte lijnen in de samenwerking.

 

Werkgebied

Hoofdzakelijk zijn wij actief in de gemeenten Krimpen aan den IJssel, Capelle aan den IJssel en Rotterdam, maar ook ver daarbuiten weten klanten ons te vinden. Dit maakt dat ons uiteindelijke werkgebied zich uitstrek van Den Haag tot Noord-Brabant.

Visie`s en Ambitie`s

Hoewel het bedrijf jong is maakt het al een grote groei mee. Begonnen met 1 koppel straatmakers maar door de grote stroom van aanvragen bleek het al snel nodig het bedrijf uit te breiden. Op dit moment betstaat het team uit ongeveer 5  koppels met een diverse achtergronden in straatwerk, grondwerkzaamheden en tuinaanleg.

Contact

Bent u op zoek naar een betrouwbare aannemer in straat en grondwerk en benieuwd naar onze werkwijze en tarieven?  Neem contact met ons op voor een scherpe offerte.